Personvern – GDPR

Kandidater

Personvernforordningen med virkning fra 25.05.2018 er en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i Den europeiske union.

For å kunne levere tjenester i forbindelse med rekruttering må Styreforeningen.no med tilknyttede selskaper (heretter kalt Selskapet) innhente personlig informasjon om aktuelle kandidater. Den personlige informasjonen som innhentes, behandles og oppbevares, benyttes utelukkende til å matche kandidater med mulige stillinger og verv hos selskapets kunder.

Alle kandidater med en profil i kandidat-databasen akseptere at Selskapet benytter hele eller deler av informasjon inkl. bilde som led i en direkte rekrutteringsprosess eller en indirekte rekrutteringsprosess, dvs. at Selskapet selger et utvalgt antall kandidater til en kunde som selv ønsker å gjennomføre en rekrutteringsprosess.

Rettigheter og plikter:

  • Alle kandidater som har registrert sine opplysninger i kandidatdatabasen må akseptere Selskapets personvernserklæring.
  • Kandidater har rett til å få informasjon om hvordan deres data behandles.
  • Retten til «å bli glemt». Selskapet plikter å slette alle opplysninger dersom kandidat ønsker dette.

Leverandører

Selskapet benytter eksterne tjenesteleverandører til blant registrering og oppbevaring av personopplysninger i kandidat-databasen. Det opprettes alltid en databehandleravtaler for å ivareta kandidatenes personvern.

Ta kontakt med oss