Kontakt oss

Eller ta direkte kontakt med en av partnerne presentert lenger ned.

Vi kontakter deg!

Jan Christian Bernhardt

Partner og styreleder

Jan Christian Bernhardt har bakgrunn som administrerende direktør i flere selskaper og med betydelig styreerfaring i perioden fra 1996 og frem til i dag. Han er utdannet markedsøkonom i tillegg til studier innenfor administrasjon og ledelse.

I styresammenheng er Jan Christian særlig opptatt av å strategisk forretningsutvikling og vekst, samt å utvikle verdiskapende strukturkapital for den enkelte virksomhet. Han har siden 2020 gjennomført over 20 strategiprosesser i forskjellige virksomheter, ofte i kombinasjon med rollen som styreleder eller styrekonsulent.

Karl Ibsen

Partner og styremedlem

Karl Ibsen har bakgrunn fra flere hundre prosesser med styreutvikling, i valgstyrer og med styrerekrutteringsprosesser i inn- og utland, herunder fra ulike bransjer, ulike selskapstyper, konsern og grupperinger. Han har juridisk utdannelse, MBA og ulike tilleggsutdannelser fra flere anerkjente universitet.

For det meste opererer Karl som styrekonsulent, men har og har hatt en rekke styreverv i Norge som internasjonalt. Han er også gründer av Styreforeningen.no siden 1997. Karl har videre en rekke faste oppdrag som møteleder på generalforsamlinger og i selskapsmøter for mange virksomheter.